hoe kan de winder worden vervangen door mini-oppervlakte koordwinders?

omdat deze zijn precies hetzelfde als de oude luiken.

De reden dat deze nieuwe luiken zijn beter is het feit dat ze er beter uitzien, stiller, en duurzamer. Voordat u een nieuwe koopt, moet u ervoor zorgen dat deze een ingebouwde veiligheidsdekking heeft. De winders komen meestal met een deksel op de basis, maar het is meestal gemakkelijk te verwijderen. Voor degenen die graag een grotere winder, u de aankoop van een aparte winder, maar ik beveel de winder, vooral de grotere maten. Ze zijn eenvoudig in elkaar te zetten en hebben vele opties voor installatie. Ik heb alleen gebruik gemaakt van de 1,4 inch winders, maar ze zijn uitgegroeid tot mijn favoriete winders. In vergelijking met Hor Voor Dubbele Deur is het dus merkbaar effectiever. Dit zal de belangrijkste reden waarom ik ze kopen. Een ander ding dat ik wil noemen is dat de winder is ook zeer goed geventileerd. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat het betekent dat uw huis is bijna volledig vrij van warmte, dat is zeer nuttig tijdens warme zomerdagen. De winders zijn gemaakt in Nederland en zijn bij de meeste grote winkels te koop. Het is goedkoper dan het kopen van China, maar je krijgt meer garantie (in de VS en Europa). De winder is ook zeer eenvoudig te installeren. Het enige wat je hoeft te doen is om het op uw muur op de juiste positie. De installatie duurde minder dan 10 minuten (ik was in staat om het thuis te doen met de hulp van mijn zus). Als u wilt worden super blij met het resultaat van de winder, zou ik aanraden om een venster voor ten minste een uur per dag voor ten minste 2 maanden om het meeste van de warmtereductie te krijgen. Welke soorten luiken bestaan er? Daarom moet je een jaar wachten, indien mogelijk. Dat zou je de volledige 2 jaar bescherming geven, dat is wat ik kreeg.

Ik heb geen echte opmerkingen over dit, alleen een observatie. Ik was verrast door mijn eigen succes. Ik had veel meningen gelezen over hoe gemakkelijk en moeilijk het is om een venster te installeren, evenals of ik zou krijgen geen besparingen. In tegenstelling tot rolluik is het dus merkbaar opmerkelijker. Wat ik vond in mijn tests was dat mijn raam kosten was meer dan het bedrag van de besparingen. Ik weet dat mijn raam is erg mooi, maar het kostte ongeveer 10.000 euro in het eerste jaar van het project. Ik was in staat om de installatie tijd te snijden tot bijna een week, waardoor mijn spaargeld bijna het dubbele.