Is er een goede online winkel voor luiken?

"Die is er niet". Een paar jaar geleden heb ik besloten om mijn eigen online shop te maken. Een winkel die luiken verkoopt gemaakt door andere mensen. Mijn winkel is volledig gebaseerd op het principe van het geven van een product aan iemand gratis, ongeacht de prijs, en laat ze hun eigen luiken. Dus, dit is de reden waarom ik deze blog gemaakt. Dus besloot ik om er mijn doel van te maken om een website te maken die mensen helpt de beste luiken te vinden. Mijn bedoeling is om niet alleen mijn producten goedkoper dan andere luiken, maar ook om u te laten zien hoe gemakkelijk het is om uw eigen luiken te maken.

Als u een kijkje wilt nemen op mijn website of een product wilt kopen, u mij een e-mail sturen naar het e-mailadres van de winkel. Welke fabrikanten voor rolluiken bestaan? De blog is al gepubliceerd voor ongeveer 4 maanden en het heeft al meer dan 100.000 views en bijna 4.000 abonnees. Zelfs rolluik Test zal een poging zijn. Dank je wel voor een bezoek aan mijn blog en ik wens u het beste van geluk op uw eigen product winkelen reizen. Happy Shopping! Over mij Ik studeer om ontwerper/ondernemer te worden. Ik ben in mijn laatste jaar van het ontwerp natuurlijk, en ik ben bezig met mijn eigen bedrijf. Ik hou van fotografie en kunst en de dingen die samenkomen om kunst mooi te maken. De manier waarop ik het zie, design heeft me geholpen om mezelf te kunnen uitdrukken door mijn beelden. Ik zie mezelf graag als ontwerper omdat het zo makkelijk is om inspiratie op te doen voor mijn ontwerpen. Ik ben echt blij met mijn succes in mijn eigen bedrijf tot nu toe en mijn hoop is om mijn portefeuille op te bouwen tot iets als het was in mijn laatste jaar. Ik hoop dat je een kijkje nemen op mijn werk en worden geïnspireerd om creatief te zijn op uw eigen. Ik zou dankbaar zijn voor iedereen die me helpt door mij te voorzien van advies. Ik sta altijd open voor suggesties en suggesties zijn altijd welkom. Als u suggesties van uw eigen, voel je vrij om ze hier te laten. Ik zal blij zijn om uw suggesties te overwegen als ik de enige ben die aan dit onderwerp werkt, maar ik zou ook een aantal andere ideeën voor inspiratie kunnen accepteren.

Hier is een video van een project dat we deden met mijn vriend, Nick, om te helpen bij het opbouwen van zijn portfolio:

We hebben een tutorial over hoe je een venster te maken van gerecycled karton (het oorspronkelijke concept waarvoor werd geschreven door Ruben in een van zijn artikelen, zie hier ) en ik heb bijgewerkt om deze eenvoudige en praktische ramen te gebruiken. De tutorial is hier beschikbaar.