Over Ruben

Mijn Ebook, die Shutters heet: Het ontwerpen en implementeren van Windows 7 Fluid, is hier beschikbaar.

Deze blog wordt gesponsord door: Mijn Blogroll Rolluik Test wordt gesponsord door TestRabbit. Check it out op Amazon hier. Het is 100% gratis voor elk bedrijf of individu. Als je niet weet hoe het te installeren, het is helemaal gratis. Ik gebruik het de hele tijd. Je het ook krijgen op Google Play. De site wordt aangedreven door Joomla! voor uw blog. Ik heb het gebruikt op andere blogs en ik heb gezien dat het draaien op elke WordPress site die ik heb gewerkt. Dit is mijn eerste post hier en ik doe dit om een gemeenschap en een opleiding te gaan over de luiken te krijgen. Dus, wat is luiken? Shutters is een wordlist die is gebaseerd op http://google.com/search?hl=en&safe=off&q="shutters": "] ik ga de betekenis van elk woord in de wordlist uit te leggen. Het eerste deel van de luiken is de naam. Het tweede deel is het deel dat betrekking heeft op het woord.

Ik ben geboren in Londen, ben naar Nederland verhuisd, ben afgestudeerd in Nederland en kwam terug naar Nederland om architectuur te studeren.

Mijn eerste post ging over waarom dit soort venster is goed om te hebben in een kantoor, dat is waarom ik begon te onderzoeken op de reden waarom sommige mensen in deze industrie liefde het zo veel. En ik besloot om deze blog te bouwen, ik wilde dit doen vanwege mijn persoonlijke gevoelens over luiken op kantoor en over de manier waarop mensen werken in een bedrijf. Dit bericht is gewijd aan mensen die geïnteresseerd zijn in luiken. In deze post hoop ik met u een paar dingen over luiken die uw bedrijf gemakkelijker kan maken met u delen. Dus zonder verdere vertraging, laten we er aan toe gaan. "Het is een grote glazen kast op een bureau, zonder ramen." Dus dit is een kantoor waar geen ramen werden geïnstalleerd, en het is een groot ding! Wat kan er beter? Niet te zeggen dat dit een perfect kantoor.

Op sociale media vind je me tweeting en Instagrammen. Mijn eerste ervaring ging over het idee van een "Shopping Channel" op het platform. Sinds het begon ongeveer een jaar geleden, heb ik veel feedback ontvangen en ik heb het lezen van veel artikelen over. Het is iets waar ik de laatste tijd veel aan denk. Maar vandaag heb ik een nieuw idee: wat als we een "Shopping Channel" doen met een "boodschappentas".

Het idee is om een manier voor u om het internet surfen op uw smartphone in een nieuw winkelkanaal. Als je telefoon in een tas zit, kies je gewoon de plaats, de inhoud, de prijs of de tags. Het shopping channel zal zijn als een portaal naar een website, waar u verschillende prijzen zien, de tags zien, de tags zien die zijn gekoppeld aan een bepaald item in de tas. U zelfs uw telefoon gebruiken om naar de tag te zoeken. U krijgt een melding op uw telefoon dat de pagina is geopend (dit is de basisfunctie van een on-demand zoekopdracht) en u beginnen met browsen.

Toen ik begon deze blog in 2007 waren er geen luiken en je veel informatie hier te krijgen.

Ik was op een van de grootste IT-conferenties ter wereld (World Wide Web Developers). Ik was zo opgewonden om het nieuwe ding van bloggen te zien, en ik wilde niet de kans missen om erover te schrijven. Ik gebruikte de blog om informatie te delen over een aantal coole functies van de web development community en ook om veel informatie te delen over mijn carrière in de IT. Ik maakte veel blog posts over deze en ik begon het delen van de informatie die ik geleerd en het delen van het op mijn persoonlijke site. Toen merkte ik dat mijn profiel werd geblokkeerd. En ik realiseerde me dat er veel informatie werd geblokkeerd van mijn blog, en ik moest er naar kijken. Nu kan ik zeggen dat er niet zoiets als een IT-blog geblokkeerd. Er is geen reden waarom een blog of een website niet kan worden geblokkeerd.