Weet iemand waar deze rolluiken te kopen? (Mini)? ? Er zijn er een paar op het net, maar ze zijn te lang.

? Ik verkoop ze niet in Nederland of Duitsland. Ja, ze komen in Nederland en Duitsland.? Ze zijn te lang.? Ze zijn te duur. En dat zal heel indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met Van Raam Elektrische Fiets. ? U ze kopen in Spanje? Waarom? ? Ik weet niet waar ik ze moet kopen. Ik heb nog nooit verkocht een luiken in Spanje. Dit kan indrukwekkend zijn in vergelijking met Nest Rookmelder Kopen ? Ik weet dat er een kleine markt voor dit soort luiken.? Nee, ze zijn te lang. Waarom niet?? ? We krijgen er nooit genoeg van in Spanje. Misschien omdat er te veel zijn? ? We kunnen deze verkopen in andere landen in het Midden-Oosten. Dit zal indrukwekkend zijn in vergelijking met Vensterbank Met Rooster ? Ik wilde je de rest niet vertellen. Daar heb ik geen goede reden voor, maar laten we zeggen dat het vaak genoeg gebeurt. Zijn ze te duur? ? We hebben geen tijd om met je te praten. Wat ga je doen? Trouwen of een huis kopen of iets anders? Of is dit iets dat je je niet veroorloven??? ? Er zijn geen luiken in Duitsland, en geen in Nederland, en je wilt ze kopen in Duitsland? Ik verkoop ze daar niet. Dat is goed, want er is een markt voor dat soort luiken.? Nee, de markt is voor degenen die te lang.? Dat is ook goed, want ze kunnen verkopen tegen goedkope prijzen als je echt lui bent zoals ik. Weet je, als je gewoon van een kleine ruimte af wilt, dan koop je een kleine ruimte en dan gebruik je gewoon een lange rolluik? Nee, ik verkoop nooit luiken in Nederland, en dat is niet omdat ze te lang en te duur zijn. Het is ook omdat dat niet het soort plek waar je zou verwachten om dergelijke kleine luiken te vinden. Zijn ze te duur en zijn ze te lang? En ik heb nog nooit verkocht luiken in Spanje niet, want ik verkoop geen luiken daar.? Ja, ik heb vorig jaar een hoop verkocht in Nederland. ? Ik weet niet waar ze te kopen in Duitsland.? Ik denk niet dat iemand enig idee heeft? Waarom niet? Omdat er hier in Nederland niemand is die ze kan verkopen in Duitsland. Je bedoelt dat je dat gewoon niet doen? Het spijt me, wat? ? Dat is geen grote markt, dus we zullen niet zoveel geld hebben. Ik hoop dat je nooit een markt die dat soort luiken verkoopt te vinden. Dit onderscheidt dit artikel van andere producten zoals rolluik Test. Misschien als je had een echt lang rolluik dat beter zou zijn? Waarom niet? Waarom niet gewoon kopen een kleine? Waarom niet te ontdoen van een van die? Het hele punt van deze luiken is dat je ze gebruiken voor kleine dingen? Ze slaan nergens op.